Dellmeco

Specjalista za vazdušne membranske pumpe

DELLMECO proizvodi vazduhom pogonjene i elektromehaničke pumpe s dvostrukom membranom (serije AODD i DME) sa širokim rasponom dodatne opreme za industrijsku upotrebu. Vodeća tehnološka i inženjerska stručnost u kombinaciji s opsežnim znanjem osiguravaju stalni visok kvalitet asortimana kako bi udovoljili očekivanjima kupaca. DELLMECO vazdušno pogonjene pumpe s dvostrukom membranom (AODD) pogodne su za širok spektar primena. Imaju visoku otpornost protiv abrazije i podnose agresivne hemikalije, uključujući kiseline, ulja, rastvarač, boje, mulj, pa čak i medije koji sadrže čvrste čestice kao što je otpadna voda. Te se pumpe mogu koristiti i za prenos praha. Sve su pumpe samousisne, a kapacitet i pritisak mogu se lako kontrolisati.


AODD pumpe s dvostrukom membranom sa vazdušnim pogonom

Kućište u kontaktu s tečnošću izrađeno je od sledećih materijala: PE (polietilen), PE (antistatički ili elektroprovodljivi), PTFE (politetrafluoretilen), PTFE (antistatički ili elektroprovodljivi), AISI 316, aluminijum, sivi liv.
DELLMECO ‘Higijenska serija’ su vazdušno-membranske pumpe posebno dizajnirane da udovolje zahtevima prehrambene, farmaceutske i kozmetičke industrije. Materijal ovih pumpi je nerđajući čelik AISI 316L


DME pumpe s dvostrukom membranom s elektromehaničkim pogonom

Kućište u kontaktu s tečnošću izrađeno je od sledećih materijala: PE (polietilen), PE (antistatički ili elektroprovodljivi), PTFE (politetrafluoretilen), PTFE (antistatički ili elektroprovodljivi), AISI 316, aluminijum, sivi liv, AISI 316L za higijensko sanitarnu primenu.