O nama

VITAN pumpe d.o.o. ima pumpe za transport fluida sa čvrstim česticama, fluida koji su abrazivni ili hemijski agresivni. U ponudi su pumpe za otpadnu vodu, muljne pumpe, pumpe za odvodnjavanje i navodnjavanje, bager pumpe, zavojne pumpe, hemijske pumpe, dozirne pumpe i pumpe za mnoge druge aplikacije. Zastupamo specijalizovane proizvođače pumpi, koji proizvode određenu vrstu pumpi i pozicionirani su kao lideri u svojoj oblasti.

Nudimo pumpe za amonijak, pumpe za tečne gasove, pumpe za ulja, pumpe za goriva, pumpe za kiseline i agresivne hemikalije raznih vrsta, pumpe za masti, pumpe za boje, pumpe za rastvarače, pumpe za otpad, pumpe za osoku, pumpe za stajnjak, pumpe za tečni stajnjak, pumpe za mulj, pumpe za glinu, pumpe za bentonit, pumpe za doziranje flokulanata, pumpe za polimere, pumpe za melasu, pumpe za voće, za sokove, pumpe za kremove, sirupe, sosove i mnoge druge fluide, različitog viskoziteta.

Posebno mesto u ponudi predstavljaju usisni bageri i bager pumpe za transport šljunka i peska, za transport hidromešavine pepela i šljake, kao i rezervni delovi za fabrike betona (lopatice, brisači, štitnici ruku itd.).

Pumpe za bolji život